L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 24 de febrer del 2016

El Govern de Rajoy ens continua donant… per tots els costats, amb la seua gestió!!


El govern de PP de Rajoy continua la campanya de greuges amb els valencians i l'última, tal com informa el diari Levante-EMV, la tenim en la distribució de les subvencions per a reactivar l'ocupació: Només ha donat 150,6 milions per als aturats valencians, és a dir, 321,07 euros per aturat de mitjana.

La xifra suposa que al llarg de la passada legislatura el govern de Rajoy ha donat una tisorada superior al 50% per als valencians.

L'ajuda per als aturats valencians és la més baixa de tota Espanya i se situa, per exemple, molt lluny de Galícia, per cert d'on és Rajoy, que és la comunitat més beneficiada en ingressar 497,16 euros per cada aturat, o siga 178 euros més que un valencià. 

Si comparem amb els diners destinats al conjunt d'Espanya, els valencians estem ni més ni menys que 18 punts per sota de la mitjana estatal.

Però com remarca el diari Levante-EMV el càstig als valencians és doble i es deu tant a una decisió arbitrària del govern de Madrid com a l'anterior govern del PP en la Generalitat, que va tenir una gran lentitud a l'hora de concedir les subvencions. Si no vols brou, dues tasses.

El País Valencià, com hem dit, ha experimentat en la passada legislatura una retallada de recursos superior a la mitjana i s'ha situat tots els anys a la cua en diners transferits per aturat. ¡Decisió del govern del PP de Madrid i de Rajoy!. I damunt els valencians els ho agraïm i els votem majorment. Així ens ha anat.