L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 17 de febrer del 2016

Eres al·lèrgic o intolerant al gluten?





Les persones al·lèrgiques o intolerants als gluten tenen habitualment problemes a l’hora de comprar productes adequats a la seua situació, bé perquè escassegen o bé perquè són més cars que els normals. 

Per això qualsevol notícia que beneficie aquestes persones cal difondre-la, i és el que fem nosaltres després que ens hagen informat que el supermercat “Carrefour” presenta un conjunt de productes adequats al preu d’1 euro.

Assegurem que no tenim cap comissió ni cap relació o cosa semblant amb el supermercat esmentat, simplement atenem una petició d’informació que ens demanat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gracies per la informació