L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 27 de febrer del 2016

Fresentació del llibret de la falla Prado

 
La Falla Prado va celebrar la presentació del llibret de falla ahir per la vesprada en un acte que va comptar amb la presència de la fallera major de Tavernes, Ana Benavent, i del president de la Federació de Falles, Salvador Talens, així com les falleres majors de la falla Prado, Agnes Sales i Emma Navarro i els presidents Juan Vicente Sansaloni i Joan Ferrús.


L'acte i parlaments van estar dirigits per la membre de la falla, Noe Alberola, que ve explicar allò que volia significar el llibret, l'al·legoria del dia i la nit, i va esmentar i agrair l'esforç de tots els col·laboradors que han fet possible enguany el llibret.


Finalment en nom de l'equip de disseny, Oscar Felis va dirigir unes paraules als assistents per informar del treball de preparació, grafismes i demés detalls del disseny.