L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 21 de febrer del 2016

Ja no saben que inventar ni quines mentides dir per fer mal als altres


Com ja és sabut - ací mateix temps arrere ho vam informar- el “Taller d’Ocupació” de Tavernes està efectuant tasques de remodelació i manteniment de la rodona que hi ha en la carretera a la platja ( “La Calçà”), i que dona entrada a l’estació del tren. 

Els alumnes/treballadors del Taller d’Ocupació, i més en concret de l’especialitat d’infraestructures de jardins, executen una segona fase que té com a objectiu la col.locació de gespa artificial per tal de reduir en gran mesura el seu manteniment
.
Doncs bé, davant d’això, ens informen que gent pròxima a un partit de l’oposició local  estan passant per la xarxa social, i més en concret pel whatsap, una denigrant informació on es critica una empresa local dient que "l'empresa del germà d'una regidora està arreglant la redona d'accés a l'estació de tren".
 
I això és una completa falsedat. Com acabem de dir, les tasques de remodelació i enjardinament de la redona les executa els alumnes del taller d'ocupació.


Cal saber que el professor del mòdul de jardineria va demanar assessorament a una empresa de Tavernes, especialista en el tema, donat que els alumnes del taller, com és lògic, no són experts a fer aquestes tasques. 

Cal dir que l’empresa vallera és una de les millors especialistes en aquest sector i bona prova d’això és que el seu camp d’activitat és per tota Espanya, fins i tot no només en jardins sinó en superfícies esportives.  

L’empresa ha assessorat els alumnes del Taller d’Ocupació de bon grat, els ha donat tot tipus d'informació i ajut i ho ha fet a canvi de res, sense rebre cap compensació econòmica, de manera altruista, i com una manera de contribuir a la bona formació dels alumnes del Taller d’Ocupació que són tots gent del poble. 


Senzillament una actuació vergonyosa i de males persones com són aquells que escampen falsedats simplement pel gust de fer mal i deixar en mal lloc a altres amb el recurs de desinformar als ciutadans.

I ja que estem, i perquè veieu quines tasques i activitats fan els alumnes de l’Escola Taller, us recomanen que feu una ullada al següent web on trobareu la informació
 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Normal que busquen a gent del poble.

Anònim ha dit...

Cortines de fum de algú que vol tapar la pudor que de moment sols el rodeja, vorem si no el pilla.

Anònim ha dit...

Esta quedant-se molt bonic i aseat esperem que dure,hi ha pobles que en el tallers ocupacionals son de fusteria,pintura i fontaneria on els alumnes pinten i restauren edificies que perteneixen al ajuntament i ahí va la meua observasió,jo pase tots els dies per el poligon on estan pintant-se els passos de vianants,les ratlles de aparcament i separació de carrils i m agarren ganes de plorar,algú de l ajuntament a anat a vore com estan pintant-ho?menut desastres les ratlles ja no poden estar mes tortes i damunt voldran cobrar.Jo propose un taller ocupacional de pintura o be la gent que fa servicis a la comunitat,que s ocupe d estes tasques que de segur que ho farien millor,lo dit per favor reviseu lo que hi ha fet que hem sembla vergonyos.