L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 6 de febrer del 2016

La Policia Local efectua controls de velocitat


La Regidoria de Seguretat Ciutadana, després de valorar les queixes veïnals sobre la velocitat excessiva amb la qual circulen alguns vehicles dins del casc urbà de Tavernes, ha decidit començar una campanya de controls.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Llum Sansaloni, ha indicat que "la campanya pretén que els vehicles reduïsquen la velocitat amb què circulen per Tavernes, ja que pot suposar un perill per als vianants. Volem recordar als conductors que s’ha de garantir i respectar la seguretat de les persones dins de la població”.

Els distints punts de la ciutat on es duen a terme els controls són la zona de Marjaletes, Dula, la travessia que creua Tavernes (avinguda Germanies i avinguda Valldigna), el passeig Colón i altres zones on també s’ha observat este excés de velocitat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha gent que va desenfrenà i fa falta una bona multa.

Anònim ha dit...

Això està molt bé. Que es facen controls.

Anònim ha dit...

I que pinten els passos de vianants també. Que no se'n veu cap i de segur que és responsabilitat d'algú.

Anònim ha dit...

Que posen controls per als amos de gosos que no netejen les kakes. Que asco dona anar pel poble i trobarte les kakes que deixen.