L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 21 de febrer del 2016

La Setmana Muntanyera 2016 del Centre Excursionista comença amb el concurs fotogràfic


 
Un any més el Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna (CETV) comença les activitats de la Setmana Muntanyera amb l’exposició i concurs de fotografies realitzades pels socis al llarg de l’any passat.


Anit dissabte s’inaugurà l’exposició amb el lliurament dels premis del VIII Concurs Social de Fotografia del CETV. L’acte va comptar amb la presència del president de l’entitat, Vicent Felis, d’Enric Marco, president del Foto Club, membres de l’executiva del CETV i l’assistència de l’alcalde Jordi Joan i dels regidors del govern municipal, Josep Llacer i Quique Chofre. 

Vicent Felis començà el parlament amb el resum de les activitats de la Setmana: ruta travessera, observació astronòmica, sopar de germanor, assemblea general, etc... Explicà que el CETV va molt bé i enguany s’han donat d’alta més de cent socis nous. Va continuar amb el record del soci fundador que ens ha deixat fa poc, Pep Meló, i del que es feu un homenatge el passat 8 de gener. I perquè el seu record fora permanent des d’ahir una foto de Pep, fent el que més li agradava, escalar, hi ha penjada en una paret de la seu.

Pedro Notario que assistia a l’acte com a directiu de la Federació Valenciana de Muntanyisme va prendre la paraula per recordar amb enyor la primera vegada que vingué a Tavernes per pujar a la muntanya de les Creus l’any 1957 i com s’allotjà a casa del rector d’aleshores D. Ricardo. Ara com a directiu estava molt content de tornar a visitar el poble i el Centre Excursionista que és tan dinàmic. 

L’alcalde Jordi Joan va felicitar el Centre per les activitats que fa. Segurament, va dir, és l’associació més multidisciplinària del poble ja que es dedica a la pràctica del muntanyisme i protecció de la natura, de la cultura i del patrimoni de Tavernes i la Valldigna i en referència a l’increment de socis, va dir que es nota que és una agrupació activa i que fa moltes activitats. A més a més, reconegué que el record a Pep Meló que havia fet el president honorava el Centre ja que una associació que recorda els seus irradia uns grans valors. 

Enric Marco va agrair l’aportació de les fotos realitzades dels socis durant l’any 2015, i feu saber que enguany la participació ha estat molt bona però que l’any vinent hauria de ser encara millor. Recordà que l’exposició i concurs ha estat des de sempre organitzat per Foto-club Social del Centre i patrocinat per l’Estudi fotogràfic KE FOTO. Finalment va confirmar que la ja tradicional observació astronòmica serà el dijous, 25 de febrer, a partir de les 20:00 hores davant de la Casa de la Cultura amb col·laboració de l’Agrupació Astronòmica de la Safor. Tot seguit passà ràpidament a la lectura de l’acta del jurat dels premis.

El jurat, format per Salva Vercher Estruch i Enric Marco, havent valorat la qualitat de les fotos presentades pel socis del CETV, havien acordat atorgar els premis a les persones següents: 



Premis

1r premi Mario Armengol
2n premi Juan Margalejo Canet
3r premi, elegit per votació popular, s’ha concedit a Ángela Pérez Bosch.

L’acte acabà amb un refrigeri preparat per diversos socis del CETV.