L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 18 de febrer del 2016

L'Ajuntament construeix un gual accessible a l'entrada de l'IES Valldigna


La Regidoria d’Obres Públiques de l’Ajuntament, que dirigeix la regidora de Compromís, Llum Sansaloni, ha començat les obres d’un gual accessible a l’entrada principal de l’IES Valldigna. 

L'obra té una despesa que ascendeix a 2.688,34 euros i està inclosa en el capítol d’inversions del pressupost 2016.

La regidora Llum Sansaloni ha indicat que amb aquest treballs pretenem millorar l’accessibilitat dels punts més importants de Tavernes i a poc a poc anar fent millores i inversions quant a accessibilitat en tot el nucli urbà de la ciutat”.

L'obra servirà també per corregir una deficiència que ja vindria del projecte original, quan  no es va contemplar aquest pas accessible.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tambe podria ferse una rampa en el ies jaume a la porta de dalt,ya que durant tot el mati si algu vol entrar per algun motiu al institut eu te que fer per eixa porta que hi ha un escalo super alt. Fa uns dies vaig anar en la meua xiqueta en el carro d bebe i no podia entrar si no mhaveren ajudat