L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 8 de febrer del 2016

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, parlen de la piscina i l'entrada nord de la Goleta

 
Jordi Joan va exposar i explicar al president de la Diputació, Jorge Rodríguez, diversos problemes que té a hores d'ara Tavernes i que requereixen l’ajuda de la Diputació.

Jordi Juan i Jorge Rodríguez s'han centrat principalment en la piscina coberta de Tavernes, pendent d'acabar i inaugurar i que necessita l’actuació de la Diputació per a aconseguir posar-la en funcionament i a disposició des veïns.

Per altra banda, es va tractar l’accés nord de la platja de la Goleta de Tavernes, que actualment és inadequat. L’alcalde i el president de la Diputació tenen en compte que eixa via és molt important per ser la millor comunicació important entre les platges al sud de la província de València en recórrer paral·lela a la costa des de Natzaret (València) fins a Oliva.

Aquesta carretera és de competència de la Diputació i com bé coneixen els vallers l'accés nord a la platja de la Goleta es va des d'aquesta via, però sense cap seguretat ni bones condicions.

L'alcalde ha recordat que caldria construir una rodona que facilite l’accés nord a la platja i que els tràmits per a executar-la van començar la legislatura passada i estan encallats, per tant Jordi Joan ha demanat a presidència de la Diputació que done un impuls al projecte.

L'alcalde ha destacat "la bona predisposició de la Diputació a l’hora d’implicar-se en els problemes que li hem plantejat, tant en els que són competència directa seua, com l’accés nord de la platja, com en els que no. Així, quan a la a piscina coberta, tot i no ser competència de la Diputació, necessitarem la seua ajuda per acabar-la".

Jordi Joan ha remarcat que "en representació de Tavernes i els seus veïns, i com a Ajuntament, no deixarem de reunir-nos amb la Diputació les vegades que calga per a aconseguir les ajudes possibles i fer que arriben al nostre municipi”.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt be. Que va contestar el President de la Diputació? Ajudarà al poble?

Anònim ha dit...

No pot ajudar en el colector?

Anònim ha dit...

Bona afoto.