L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 7 de febrer del 2016

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Canviar per a no canviar rés



És el que ens va acudir al cap quan fa uns dies ens assabentàrem de la proposta de la dirigent popular, la senyora Bonig, de celebrar un congres extraordinari del PP regional per a refundar-lo. Fins i tot, ha proposat de canviar-li el nom, cosa a la qual els amos de Madrid ja li han dit que no i, com no, ella es presenta voluntària per a encapçalar-lo. 
 
Ahir llegíem a la premsa que Convergència (un dels coaligats de l’antiga CiU) vol crear una plataforma per a refundar el partit, canviant-li inclús el nom. Això sí, el nou partit tindrà com a capità el senyor Mas. 
 
Es a dir, dos partits que després dels casos de corrupció que els han marcat i matxacat volen refundar-se, però volen mantenir com a capitans generals aquells que, quan es van produir-hi, estaven ben endins de les estructures: la Sra. Bonig com a Consellera i el Sr. Mas com a president de la Generalitat catalana, o siga, en la primeríssima línia d’alts càrrecs i amb el suport total dels seus respectius partits. 
 
I això implica en política que, per activa o per passiva, són corresponsables d’eixa corrupció, i de tot el que ha passat i girat al voltant del PP i de Convergència. Per tant, vaja regeneració!. 
 
Regeneraran vostés els seus partits quan desapareguen de la primera línia de l’escena política, quan no estiguen vostés i tot el que representen com a corresponsables polítics de la corrupció en primer lloc per haver ocupat alts càrrecs al partit i , en segon lloc, per no haver fet res o almenys no el suficient per a aturar-la. I no parlem ja per denunciar-la. 
 
Hi haurà vertadera regeneració el dia en què, al front dels seus partits, trobem persones tan noves que ni tan sols les coneguem i també que faça molt poc de temps que estiguen en primera línia de la política. 
 
 Mentre tant, serà un canviar per a no canviar res, o com diu la dita popular, seran els mateixos gossos amb diferents collars.
 
A nivel local pensàvem que el canvi de portaveu del grup municipal del PP implicaria un canvi generacional i de persones en la dirección del grup, amb l’eixida del fins ara portaveu i màxim responsable, el Sr. Vidal, que faria “mutis pel fórum” i, després de la “pallissa” que va tindre en les passades eleccions municipals, n’ assumiria les responsabilitats. 
 
Però no. Es diu que tots els camins porten a Romà i axí tots els indicis, els “tics” que continua tenint el PP valler, per exemple la manera de relacionar-se i d’informar a la societat vallera on només val la crítica al govern i oposar-se a tot, les formes d’actuar en els plenaris on es comprova qui marca el “tempus” als regidors, les intervencions i que han de dir, quan es veu qui realment exerceix de portaveu i qui ocupa el màxim protagonisme… tot això ens du a pensar, sense por a equivocar-nos, que res ha canviat i Manolo Vidal continua manant i dirigint el partit. 
 
Com vol fer el PP a nivell autonòmic, també a nivell local canviar per a no canviar res.
 
L'Estat de la Qüestió expressa només l'opinió de l'equip de La Cotorra

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aixina és.

Anònim ha dit...

Si amb Manolo no se,n va també Mario rés canviarà, i inclus així i tot Vidal seguirà manejant al grup des de darrere com a titelletes, perquè no veig a ningun dels que hi han ni dels que poden entrar, que li plante cara.
Per cert, he sentit dir que si no va dimitir com s,esperava en el ple passat va ser perquè sabia anava a ixir lo de Rus i no volia ho relacionaren, i que ara te l,excusa mateixa per a no fer-ho fins no escampe, ¿sabeu algo d,açò?