L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 7 de febrer del 2016

No hi ha remei...


 Sembla ser que igual dóna que ho digues que no. Com si sentiren ploure.

Tots els caps de setmana tenim pel poble la deixa de mobles i trastos vells al costat dels contenidors. I el que és més greu, ningú veu mai qui són, ningú fa mai cap denuncia o assenyala els autors.

Hi ha gent que no vol assabentar-se que tenim un ecoparc on anar a tirar els trastos, electrodomèstics, mobles.... i damunt és debades. 

 També tenim un servei d'arreplegada de l'Ajuntament i només cal telefonar perquè et diguen dia i hora en que pots traure'ls a la porta de casa, per on passarà el servei d'arreplegada. I també és debades.  
Ací teniu tres llocs del poble on aquest cap de setmana han tingut mobles. En un cas, fins i tot han tingut la gosadia de llançar dins del contenidor tot un water desmuntat, com podeu veure a la primera fotografia..

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja seria hora que algú multara a estos incivilitzats.
Per cert. Els contenidors de la 2n foto estàn molt bruts.