L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 10 de febrer del 2016

PLENARI DE FEBRER 2016: L'Ajuntament millora les tarifes del pàrquing del passeig (2ª PART)

Tots, excepte el PSOE, votaren a favor de les noves tarifes
El govern de Compromís va presentar en el plenari la proposta de la nova tarifa del pàrquing, un punt que la portaveu del PP, Sra. Palomares, va aprofitar per criticar al govern al qual va acusar “d’haver tingut tingut el pàrquing abandonat”, però votarien a favor. 

A Tavernes se sol dir que la ignorància és molt atrevida – de fet l’alcalde també li va insinuar a la popular si la seua intervenció no seria més el fruit del desconeixement en temes del pàrquing – i en aquest assumpte es pot dir que la portaveu popular va anar per llana i va eixir trasquilada. 

Com li va contestar Compromís, no és pot dir a la lleugera que aquest govern té abandonat el pàrquing, quan el govern actual va rebre el pàrquing en les condicions que el va rebre: desatés per complet per l’empresa que va renunciar a la concessió (era en temps del govern del PP), amb 2 milions per pagar com obligació legal pel rescat (que va haver de pagar el govern actual) i en la pràctica inservible perquè els sistemes de control i entrades i eixides no eren adequats. 
Llum Sansaloni

La regidora Llum Sansaloni, responsable de l’àrea, li va dir a la Sra. Palomares que estava dient la seua visió particular, perquè “el govern de Compromís ha dedicat temps, diners i esforços en la instal·lació. No hem parat mai, i encara que teníem clar que Compromís no hauria fet aquest pàrquing, també sabíem que ens havia tocat. Era un pàrquing abandonat i en situació molt greu”. 

La regidora va recordar que havien pagat la liquidació, s’havien millorat les instal·lacions, s’ha canviat la maquinaria, s’ha pagat al personal que està al pàrquing i “totes eixes coses el PP no les veu ni les valora”. 

En el debat es va recordar la historia recent, la de la passada legislatura, quan el PP va bloquejar de forma reiterada la modificació de crèdits que anava a permetre la compra de les màquines i tot el sistema de control d’entrades i eixides.

Eva Palomares
I a nosaltres ens va deixar bocabadats que la regidora del PP, quan no va saber eixir, va mesclar el cost del pàrquing amb el del nou edifici de la Policia Local i va dir textualment que "a mi, me serveix més el pàrquing que un reté de policia, jo que sóc usuària del pàrquing". No calen massa comentaris: molt en la línia del PP. Primer els meus interessos  i després els interessos de tot el poble que són el disposar d'un servei policial modern i en un lloc adequat..

Arribats ací, nosaltres anem a recordar la més famosa de les vegades que el PP va votar en contra. Era l’agost del 2013, quan Compromís va presentar la modificació de crèdits per a la compra de maquinari del pàrquing i de la instal·lació d’aire condicionat en el jutjat. El PP i la regidora trànsfuga votava en contra i impedia la millora del pàrquing i del jutjat. 

Això, i votacions posteriors sempre en contra del PP – en contra de la compra de la maquinària del pàrquing, en contra de pintar els senyals del carrer, en contra de la millora dels semàfors, en contra de la millora del llac de la Goleta, etc, etc…. Sempre votant en contra de tot!!- va ser la causa d’un retard, solucionat finalment en març del 2015, quan s’instal·lava el nou sistema de control. Una inversió de vora 50.000 euros. 

I que hàgem d’escoltar com el PP es queixa perquè s’ha tardat a fer la millora del pàrquing!!! Si han estat temps i temps posant través a eixa millora!.