L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 5 de febrer del 2016

Tavernes celebrarà demà el Dia de l'Arbre

Tavernes celebrarà demà el Dia de l’Arbre amb una activitat de repoblació a la falda de la Muntanya de les Creus. El lloc triat enguany són els voltants de la Cova del Frare, prop del mur de defensa i el Calvari, i els arbres que s'hi planten, quan siguen grans, serviran de barrera natural davant les possibles solsides de roques. 
L’activitat s'ha programat per a demà dissabte, 6 de febrer, a partir de les 9.30 hores, que és l'hora anunciada per a concentrar-se els participants en la plaça del Poliesportiu Municipal.

L’Ajuntament proporcionarà plançons d'espècies autòctones, cas de pins, roures, arbocers, i carrasques, així com les ferramentes que cal per a plantar-los i l'aigua per a regar-los.

L'activitat està oberta a tota la població de Tavernes, fins i tot els menuts amb l'única limitació que els menors de 8 anys han d’anar acompanyats. L’objectiu és conscienciejar la societat vallera sobre la necessitat de tindre les muntanyes ben poblades, no sols per evitar l’erosió, sinó també per a mantenir la biodiversitat.

La repoblació està organitzada per la Regidoria d’Esports i Medi Ambient de l’Ajuntament en col·laboració amb el Centre Excursionista, Protecció Civil, el Grup Scouts i diverses empreses locals.