L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 22 de febrer del 2016

Tavernes destinarà els diners que s'estalvia en reparació d'habitatges a lloguer social


Intervenció de Noe Alberola en el passat plenari

 
La regidora de Serveis Socials de Tavernes, Noe Alberola, de Compromís, ha confirmat la voluntat del govern municipal de dedicar els diners inicialment previstos per habilitar nous habitatges a crear una borsa d’ajudes per a lloguer socials. 
 
La creació d’aquesta borsa de lloguer social serà possible perquè l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE) s’encarregarà d’habilitar els habitatges socials que tenia previst l’Ajuntament. 
 
Això implica que no caldrà que l’Ajuntament dedique els diners assignats en el pressupost del 2016 per a eixa finalitat en fer-ho la Generalitat. No obstant això, la regidora ha indicat que “volem que tinguem el fi social a que estaven destinats i per tant que ajuden a pagar el lloguer de la gent que ho necessita” 
 
Tal com ací en la Cotorra hem informar, l’alcalde Jordi Joan i la regidora de Serveis Socials, Noe Alberola, acompanyats de la portaveu del PP Eva Palomares es van reunir la setmana passada amb la directora general de l’EIGE Blanca Marín, la qual es va comprometre a rehabilitar quatre pisos de lloguer social de Tavernes ubicats en els carrers Simat i Benifairó. 
 
El regidor del PSOE, Víctor Borrás, o qualsevol persona del seu partir en representació estava convidat a assistir-hi, tal com es va quedar en el plenari passat, però ningú no va acudir.