L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 19 de març del 2016

La bandera de la UE oneja a mig pal com a rebuig del tractament als refugiats sirians


La bandera d’Europa de l’Ajuntament de Tavernes oneja des d'avui a mig pal per tal de manifestar el descontent de la ciutat pel tractament que la Unió Europea dóna als refugiats i en denuncia de la seua situació. 
 
L’Ajuntament de Tavernes, per unanimitat dels grups polítics, ha manifestat el descontent pel tractament que els dóna la Unió Europa i per aquest motiu, la bandera d’Europa de l’Ajuntament que presideix la casa consistorial oneja a mig pal com a demostració del rebuig i fins que els grups municipals decidisquen tornar-la a la normalitat.

A banda de la decisió, cal recordar que l’Ajuntament de Tavernes ha encetat diverses iniciatives en benefici dels refugiats de Síria, com va ser el cas de l’última carrera de la dona que es va establir un Dorsal 0 per arreplegar fons per ajuda, alhora que s'han impartit xarrades informatives als veïns amb persones procedents de Síria, o la creació d’un cens de persones disposades a oferir els seus habitatges per a donar ajuda als refugiats.