L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 15 de març del 2016

L'Ajuntament licita el quiosc de la replaceta del Tio Julio


 


L’Ajuntament de Tavernes ha publicat l’anunci sobre la convocatòria de licitació pública per a la concessió de l’ús privatiu del quiosc ubicat en la plaça del Tio Julio, en el carrer Calvari. La data límit de presentació de les ofertes és el dia 18 d’abril de 2016 i s’hauran d’entregar en el registre general de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.


El termini de la concessió és de cinc anys, amb possible pròrroga fins a cinc anys més. El preu d’eixida de la licitació és de 1.235,16 euros anuals i la forma d’adjudicació és a través de subhasta. 

Podreu trobar més informació en la pàgina web de l’Ajuntament en l’enllaç següent 

Per a obtenir més documentació i informació sobre esta concessió, els interessats també podran dirigir-se al Departament de Patrimoni de l’Ajuntament (telèfon 96 282 40 15), o enviar un correu electrònic a l’adreça patrimoni@tavernes.org.