L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 8 de març del 2016

L'Associació de Veïns celebra el Dia de la Dona


L'Associació de Veïns La Valldigna ha commemorat el Dia de la Dona amb un acte a la Casa de la Cultura que ha comptat amb la intervenció de la presidenta, Maria Lluïsa Grau, i de l'alcalde Jordi Joan.

La presidenta Maria Lluïsa Grau ha significat en les seues paraules el sentit i significació d'aquesta diada, una jornada en que tots ens hem de conscienciejar i recolzar la lluita que ha de portar a la efectiva igualtat entre homes i dones.


La presidenta ha censurat les actuacions que signifiquen discriminació a la dona, i ha recordat una campanya publicitaria recent de Bankia, sobre la qual s'ha dirigit a la Generalitat perquè la retire com a discriminatòria per a la dona.

 L'alcalde Jordi Joan ha lamentat que a l'acte no hi hagués una gran presència d'homes, significatiu que eixa igualtat que es busca, encara no s'ha assolit, i ha significat la importància de les lleis per avançat cap a una societat igualitària en drets i obligacions, però també igualitària en altres coses com el sou o accedir a càrrecs de responsabilitat en empreses, entre altres.


També s'ha mostrat a favor de la legislació en positiu envers les dones perquè considera que encara que es donen avanços, a nivell social queda encara camí per fer. 

L'acte ha comptat amb la presència de regidors i regidores de Compromís, PP i PSOE.

En acabar els parlaments, s'ha oferit un vi d'honor a tots els assistents.