L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 19 d’abril del 2016

ACTUALITZADA: 350 alumnes han participat en la campanya anual d’educació viària.


350 alumnes dels cursos de 3r i 5é de primària dels sis col·legis de Tavernes han participat en la campanya anual d’educació viària, on han aprés diverses normes de circulació.

Des del dia 11 de gener fins dimarts 19 d’abril, s’ha dut a terme la campanya anual d’educació viària per a vora 350 alumnes que han participat acompanyats de policies locals, a quatre sessions de classes teòriques i una sessió de classe viària. Els estudiants han aprés diverses instruccions de circulació, com les normes de vianants, de conductor de vehicles i bicicletes i les normes dels ocupants del vehicle.


La formació s’ha impartit de matí en les instal·lacions del poliesportiu, on s’ha muntat el circuit. Membres de la Policia Local han sigut els monitors que han acompanyat els xiquets i han dut a terme esta activitat.

Per a recordar les classes d’educació viària, tots els alumnes que hi han participat han rebut com a obsequi una motxilla que simula un jupetí reflector amb el logotip que indica la separació que ha de tenir un automòbil respecte a un ciclista.