L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 14 d’abril del 2016

Ahir reunió a la barriada del voltat del CEIP Alfàndec



Ahir per la nit es va celebrar la reunió del barri als voltants del CEIP Alfàndec que ha estat presidida pel regidor Javi Escrihuela, que ha estat acompanyat pels regidors Perfecto Benavent i Llum Sansaloni, veïns també de la barriada.


Javi Escrihuela ha explicat breument allò que es pretén amb aquestes reunions de barri i el sistema a emprar per a recollir les propostes dels veïns. També ha explicat les reunions que es pensen dur a cap, la pròxima el mes de maig, i que les propostes més demandades seran tingudes en compte dins de les possibilitats dels pressupostos o de les subvencions que es reben de les Administracions.


El regidor ha parlat com exemple d’alguns punts o temes que poden ser objecte d’actuació municipal en el pla d’inversions, i que majorment han semblat bé als vint-i-cinc assistents entre elles adequar la redona del final del Passeig Colom i completar amb banquets el lloc; arreglar els taulells de les voreres del passeig, que hi ha molt solts, així com invertir en canviar la vorera de la part de l’ombra i millorar els banquets que són de pedra i molts incòmodes, tancar el carrer que va desde l'Alfàndec al poliesportiu; arreglar la vorera on es munta el Festivern a Marjaletes així com ordenar l’aparcament perquè els camions no facen pols i sorolls i que els cotxes que queden enmig dels camions no col·lapsen el lloc i faciliten de rebot els robatoris¸ posar columpis més adequats a xiquets de 3 anys i sobre tot procurar que totes les inversions en voreres seguesquen criteris d’accessibilitat. 

La pròxima reunió a la barriada ha estat anunciada el dia 11 de maig.

 Dia, lloc i regidors de les pròximes reunions

 
-18 d’abril zona Divina Aurora, en el “Braç Treballador”.Noèlia Alberola
-20 d’abril zona Magraner- Sequers, en el CEIP Magraner.Quique Chofre
-20 d’abril zona Centre, en l’Ajuntament.Encar Mifsud
-21 d’abril zona Lepant-Riu, en la Casa de la Cultura. Bea Ferreres

1 comentari:

Anònim ha dit...

El tema dels camions en marjaletes son un problema i gros. ja no es l activitat que tenen durant el dia, son els que mouen a les 5 o 6 del mati i estan escalfant el motor durant una hora. O camions que tenen els frigos conectats durant tota la nit amb un soroll inaceptable.Els festiverns es podeen aguantar perque nomes son tres dies a l any, pero el tema dels camions es tot l any i tots els dies.