L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 12 d’abril del 2016

Ahir van començar les reunions de regidor de barri


Escoleta de la platja, lloc de la reunió
Ahir es van iniciar les reunions de regidors de barri amb l'objectiu d'arreplegar propostes i inquietuds dels veïns de cada zona i acordar les dos actuacions més importants que necessita la zona.

Les reunions han començat per la platja, on un total de 23 persones, entre les quals hi havia molts administradors de finques i la directiva d’ACEPLAT, s’han reunit a l’Escoleta de la Platja amb els regidors Josep Llacer i Perfecto Benavent per tal de tractar els problemes en la platja a la recerca de solucions. 

Els assistents s’han assegut en rotgle per una millor fluïdesa i fugir de les formalitats, començant el regidor responsable de platja, Josep Llácer, que s’encetava així les reunions de barri, que aquesta era la primera, i servirà per arreplegar idees per a la qual cosa s’ha repartit un full imprés, i en una segona reunió ja acudiran els tècnics que hauran estudiat les propostes, talment com faran en totes les reunions previstes, i explicaran els pros i contres, si són o no són viables. 

La propera reunió de la platja serà dilluns 9 de maig, també a l’escoleta. 

La coincidència majoritària es la inacessibilitat de les voreres entre el Luna Park i el canal, accessos de la Goleta i Sant Pablo a l’arena també inaccessibles i buscar una solució a l’embús que actualment és el carrer Blasco Ibañez, així com s’ha parlat de la conveniència de reforçar els serveis de neteja i seguretat, i millorar l’enllumenat. 

Parc de Cantalot
Reunió en Sant Miquel

Pràcticament a  la mateixa hora tenia lloc en el col·legi Sant Miquel la reunió de la barriada de Cantalot amb la presencia de la regidora Noe Alberola, amb els mateixos objectius i finalitat. 

Igualment més d’una vintena d’assistents que han indicat entre les preocupacions de la barriada la millora de l’asfaltat i l’enllumenat del barri, mentre els veïns han considerat que s’hs de millorar la seguretat amb passos de vianants en encreuaments del carrer Barranc, i la retirada de pals d’electricitat en la vorera del Carrer Sant Pere. Quan a tema de seguretat ciudadana s’ha informat també del problemes sorgits en reunions de gent jove que tenen lloc al final del Carrer Santa Barbarà. També s’ha parlat de la millora d’accessos en el Parc de Cantalot. 

Com en la reunió de la platja, s’ha anunciat que al mes de maig hi haurà una segona reunió, que ja comptarà amb la presència dels tècnics municipals.

Dia, lloc i regidors de les pròximes reunions
 13 d’abril zona Marjaletes- Colón, en el CEIP Alfàndec.Javi Escrihuela
-18 d’abril zona Divina Aurora, en el “Braç Treballador”.Noèlia Alberola
-20 d’abril zona Magraner- Sequers, en el CEIP Magraner.Quique Chofre
-20 d’abril zona Centre, en l’Ajuntament.Encar Mifsud
-21 d’abril zona Lepant-Riu, en la Casa de la Cultura. Bea Ferreres