L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 14 d’abril del 2016

El dissabte, dia 16, 8é Aple Infantil de Danses al passeig


El pròxim dissabte, dia 16, la nostra ciutat acollira el "8é Aplec Infantil de Danses" organitzat pel grup local "Grup de Balls Populars la Vall de Tavernes. L'acte serà a les 18 hores al Passeig del País Valencià.
   
Enguany es compta, a més del grup de balls amfitrió, amb la presència de "Colla Pos Pla" de Cullera, "Segreny" d'Albalat de la Ribera, "Morro Falquí" de Poble Nou de Benitatxell i "Carrasca" de Picanya. 
El Grup de Balls ha convidat a tot al poble "a la trobada de balladoretes i balladorets que té lloc al nostre poble. Com sempre, quan arriba la primavera, ens agrada veure els més menuts ballar les nostres danses. Per a ells, és el dia més important per què mostren el que han aprés al llarg de l'any, i per a nosaltres, un plaer veure que segueixen les nostres tradicions".

El dia de l'aplec és un dia de ball però es converteix també en un dia de festa, amistat i germanor entre les escoles que dia a dia i amb gran esforç s'esforcen per mantindre vive la flama del nostre folklor, de les nostres tradicions.