L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 22 d’abril del 2016

Els participants de la Setmana Cultural per a la Gent Gran visiten les Corts Valencianes




L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha rebut a València els participants de la “Setmana Cultural per a la Gent Gran” que, organitzada per la regidoria de Serveis Socials, avui han fet una excursió per visitar les Corts Valencianes.
 
 
Jordi Joan els ha servit de guia en la cambra legislativa valenciana i els ha explicat com funciona aquesta institució. Els vallers i valleres s’han pogut fotografiar en l’hemicicle de les Corts i també davant el magnoli que presideix el pati interior de l’antic palau dels Borja, seu de les Corts.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estaran contents els majors de visitar les Corts.