L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 22 d’abril del 2016

La regidoria d'Agricultura organitza la revisió dels equips de polvoritzar per complir la normativa


 

Els agricultors de Tavernes, i en especial els propietaris d’equips de polvoritzar, han passat avui la revisió efectuada pel Grup d’Inspecció Tècnica d’Equips d’Aplicació de Productes Fitosanitaris (ITEAF) i han confirmat la inscripció en el Registre Oficial de Maquinària Agrícola (ROMA). 
 
L’activitat ha estat promoguda per la regidoria d’Agricultura que dirigeix el regidor de Compromís, Javi Escrihuela, comptant amb la col·laboració de la mateixa ITEAF y Prevenpyme, que informaren als agricultors de tots els detalls i documents que calia en una xerrada que va tindre lloc ara fa un mes en la Casa de la Cultura. 
 
 
Aquella reunió va servir per explicar als propietaris com havien d’adaptar les cubes per a passar les dues revisions (ITEAF i ROMA) per tal de complir la normativa vigent que obliga de manera exacta a partir del pròxim 25 de novembre. 
 
El regidor Javi Escrihuela comentava en la revisió que ja fa un any que es coneix la normativa a aplicar pròximament, però potser calia una explicació més precisa i exacta als propietaris per engegar les adaptacions obligatòries en els tancs que són superiors a una cabuda de 100 litres. 
 
 
No obstant això, hi haurà equips que no la passen perquè no disposen de la documentació en ser antics o per aquests motiu no és rendible adaptar-los pel cost que suposa.

Les revisions s’han efectuat en el pavelló d’usos múltiples i tenen una vigència en el temps de 5 anys per a agricultors no professionals i de 3 anys per als agricultors que es dediquen al treball de polvoritzar com a tasca principal agrícola.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tot son pegues, gastos i complicacions per la gent de l'horta.