L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 13 d’abril del 2016

L'Ajuntament inicia les obres per a la construcció dels nous nínxols en el cementeri municipal.


L'Ajuntament ha contractat amb l'empresa local Felfrell SL la construcció de 64 nínxols i 35 columbaris, amb un pressupost de 89.549,99 euros i una durada de les obres de dos mesos, aproximadament. 


Les obres per a la construcció dels nous nínxols en el cementeri municipal de Tavernes de la Valldigna es troben ja en fase d’execució, una actuació que l'Ajuntament du a cap a través de la Regidoria de Contractació i Obres Públiques.


La regidora Llum Sansaloni ha assenyalat que “la Regidoria de Contractació i Obres Públiques continua treballant per a millorar les instal·lacions del cementeri municipal, així com planificar noves actuacions”.


El projecte que du a cap l'empresa local contempla la construcció de 64 nínxols i 35 columbaris i, per altra banda, s’adequarà l’espai públic, en concret el paviment per a garantir un ús segur i accessible dels usuaris del cementeri municipal. 


Aquesta obra s'uneix a l'efectuada fa uns mesos consistents en la reparació dels edificis de nínxols més antics del cementeri, obra que va començar en la retirada de les làpides per part dels operaris amb l’objectiu de lluir, reparar i restaurar les façanes dels edificis. Una vegada acabats els treballs, es van tornar a posar les làpides funeràries al seu lloc. 

Aquest projecte es previ a l'ampliació que està en estudi i que podria servir per a construir uns altres 600 nínxols.


Publicat originalment el 11-04 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

En quina zona van a construir els nínxols?

Anònim ha dit...

Pujant l'escala a l,esquerra diu l,escrit.
I a més ho fa una empresa del poble, perquè diga el que diga el pp, tot el que es possible es queda al poble.

Anònim ha dit...

Per cert, Cotorra, enfront els darrers nitxols nou hi ha una màquina tipus excavadora, i hi ha marcat algo en terra, sabeu q va ahí ?