L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 28 d’abril del 2016

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Una més del PP local... suma i seguim!!


El PP de Tavernes segueix manipulant fets i mentint en la presumpta informació que dóna en les notes de premsa. Així, en una de les ultimes, intenta justificar el seu vot negatiu en el plenari al canvi de les bombes de l’aigua potable de la platja i, com que no saben per on eixir, donen com a excusa que el vot en contra va ser perquè els 32.000 euros eren de la millora de la via pública.

I això no és cert i de nou enganyen els ciutadans, perquè han callat i els han amagat que eixa partida s’amortitzava perquè se n’ha obert una altra, amb més diners per a la via publica, per valor de.... 200.000 euros!!! Són 200.000€ per a voreres de la carretera: 100.000€ de l’ajuntament i 100.000€ d’una subvenció de la Generalitat.

I tot això es va explicar ben explicat en el plenari. Els 32.000 euros es dediquen a les bombes d'aigua potable, que també és via pública, però en vénen 200.000 per l’altre costat. I això s’ho callen, no han dit la veritat a Tavernes, no volen que se sàpiga que mentre el Govern treballa per millorar Tavernes ells continuen obstruint, votant en contra de totes les millores, com ja feren la passada legislatura.

I com que saben que no tenen excusa, al final d’eixa nota de premsa tornen a canviar d’argument i demanen que es gasten del que ells diuen “partida de publicitat o divulgació informativa del Govern” i afirmen que eixa finalitat no és necessària, que no cal informar a la ciutadania. I no se n'adonen que tots no som com ells, que mai han informat ni han demanat per a res l'opinió al poble.

El problema és greu perquè fan gal·la d’una total ignorància de la gestió municipal! Tan poc que costava preguntar a Intervenció en què i quants diners s’han gastat els darrers anys. Però no, sembla ser que anar a l’Ajuntament i assabentar-se no és tasca de l’oposició, i millor és anar al final del mes a les comissions i al plenari, on per cert es cobra per assistència.

Nosaltres sí que hem preguntat. I hem comprovat que no hi ha res de cert en la nota de premsa del PP. I ho expliquem. Hem sabut que les quantitats del 2014 i 2015 per a “publicitat o divulgació informativa” van passar majorment a engreixar el capítol 1, el de personal, per modificació de crèdit. És a dir, la major part no es gastaren ni en publicitat ni en propaganda del govern, com vol fer creure el PP.  

Però... és que encara hi ha més! Si haguessen preguntat sabrien que els darrers últims anys no s’ha gastat res en allò que diuen publicitat del Govern, i les poques quantitats gastades corresponen al pagament d’insercions oficials en el BOP i DOGV, d’insercions d’edictes obligatoris per llei en la premsa diària, a divulgació de campanyes cíviques com el mòbil del comerç local, per al BIM quan es publicava i s'han pagat les informacions amb megafonia del cotxe destinades a informar els veïns  dels actes culturals, festius i les informacions generals (Actes Casa de la Cultura, Setmana dels Majors, conferències, situació del temps, etc).

És a dir, diners gastats en coses que són informació al ciutadà, encara que el PP diga i vulga fer creure una altra cosa per justificar les seues vergonyes: votar en contra de tot. Clarament és informació al ciutadà, com ho era durant les legislatures del PP que iniciaren eixa manera d’informar al veïnat.

La ignorància diuen que és molt atrevida, però considerem encara més atrevit i inconscient dir en nota de premsa coses sense haver-les contrastat, quan ho tenen ben fàcil si es molestaren a preguntar al departament municipal on corresponga cada cosa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vist el tipus de política que utilitza el PP la cosa anirà a pitjor perquè entrem en campanya de eleccions, bé en el seu cas de difamacions.