L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 7 d’abril del 2016

PLENARI D'ABRIL 2016: L'Ajuntament millorarà el proveïment d'aigua potable a la platja amb el vot en contra del PP

Compromís, PSOE i EU voten a favor de la proposta

L’ajuntament amb els vots de Compromís, PSOE i EU millorarà el proveïment d’aigua potable a la part més vella de la platja. El PP va votar en contra d’aquesta inversió.

Tots els partits del consistori, excepte el PP, aprovaven la modificació de crèdit que permetrà renovar els elements electromecànics del pou que proveeix d’aigua potable la part vella de la platja. En concret, es milloraran les bombes del pou amb una inversió de 26.000 euros.

El regidor d’Hisenda, Perfecto Benavent, explicava que s’anaven a muntar dues bombes, quan actualment només hi ha una, i s’executarà abans de l’estiu de manera que quan es més gran la necessitat d’aigua tota la nova instal·lació estiga en funcionament. Segons explicava, els 26.000 euros anaven a aconseguir-se de la baixa d’una partida denominada “Inversions en vies publiques i pavimentació”.

La portaveu del PP, Eva Palomares, única que va prendre la paraula, indicava que no comprenia com es treien diners per a invertir en les vies publiques i afirmava que els carrers estaven malament i que millor seria traure’ls los dels apartats que el govern de Compromís destina a la informació i divulgació per als veïns i veïnes. També anunciava el seu vot en contra.
El PP va votar en contra

No sabem, perquè no ens ho van explicar, si el PP el que vol és que Compromís no continue amb la política d’informació i transparència mitjançant el web, les notes informatives i assemblees i reunions veïnals. I una altra coseta: no s’han parat mai a pensar que els carrers estan com estan perquè ells, quan governaven, no van destinar res a millorar-los?. Però seguim...

El regidor d’Hisenda, Perfecto Benavent, li indicava a la regidora Palomares que això no era així perquè hi havia una altra modificació de crèdit tot seguit, on es demostra que l’Ajuntament no lleva diners a la millora de carrers, sinó al contrari els augmenta i molt al crear una nova partida pressupostària on destina, ni més ni menys, que 100.000 euros per a la millora de les vies publiques.

I tot no acaba ací: el regidor explicava que eixos diners obrin la porta a aconseguir una subvenció de la Generalitat pel mateix import, uns altres 100.000 euros per a destinar-los a eixe mateix fi de millora de la via pública.

O siga, entenem nosaltres: els 26.000 euros inicials es destinen a les bombes d’aigua potable de la platja, que també fa molta falta, i es compensa amb una nova partida que pot arribar als 200.000 euros amb una subvenció per arreglar els carrers. Un bon canvi, no?

I la sorpresa: el PP havia anunciat que votaria en contra, vot en contra que va mantindre a pesar de les explicacions del regidor d’Hisenda.