L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 21 d’abril del 2016

Reunio de barri de la zona centre de Tavernes


Una trentena de persones assistiren ahir a la reunió de barri, zona centre, que va tindre lloc al saló de plenaris de l’Ajuntament dirigida per la regidora de Compromís, Encar Mifsud, acompanyada pels regidors Perfecto Benavent i Noèlia Alberola. 

Els veïns exposaren els seus punts de vista sobre diverses problemàtiques del nucli central de la Ciudad, així consideren que s’ha de millorar la il·luminació i paviment del Carrer Nou, i també la il·luminació de la vorera est del carrer Doctor Fleming. 

Un altre tema sorgit va ser la possibilitat de disminuir els olors dels contenidors, i un punt i apart especial va tindre la possibilitat de dotar de més vegetació tant la Plaça Major com el Passeig del País Valencià, millorant fins i tot el mobiliari urbà de la Plaça Major, un aspecte on també es va incloure la plaça de Teodor Llorente. 

Els veïns parlaren igualment de la perillositat que suposa alguns punts del nucli antic de la ciutat, amb la trama urbana de voreres estretes, cas del carrer Carme, un punt negatiu que també traslladen als carrers Verge de Sales i Cristóbal Almel.la, i a més, amb el gran trànsit dels dos primers per ser de pas del centre cap a barris alts. 

Sobre la Plaça Major, la regidora Encarna Mifsud va informar que el govern municipal, malgrat el rebuig d’un sector de veïns de la zona a que siga zona de vianants, estudia formules i solucions per el centre de la ciutat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

En la meua humil opinió (i donat que tanta transparència i participació vol tenir aquest govern), devien exposar de forma oficial un resum o esquema de les idees aportades a més d'un sistema per a aportar-ne de noves, donat que un dimecres a les 19.30 de la vesprada no tot el món pot assistir a una reunió. Tot i això, gràcies per fer vosaltres un esbós dels temes tractats.

Anònim ha dit...

Molt be lo del mobiliari urbà i la vegetació. També tindrien que peatonalitzar el centre.

La Cotorra de la Vall ha dit...

És un bon suggeriment.
Suposem que s'haurà pensat al final de totes les reunions fer una espècie de graella-resum de les propostes.