L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 22 d’abril del 2016

RTVV pot emetre en proves les sessions de les Corts Valencianes


La Generalitat no veu amb mals ulls la proposta realitzada pel president de les Corts, Enric Morera, de Compromís, perquè l'activitat parlamentària es retransmeta en algun canal de RTVV dins d'un període de prova i abans de la reobertura de la futura televisió valenciana, prevista per al pròxim 9 d'octubre.

Els tècnics de la Generalitat han estudiat en les instal·lacions de les Corts la possibilitat d'emetre els debats i sessions dels Corts per un canal buit, atès que ara solament es poden visionar en el canal que el Parlament té en internet.

El pressupost és assumible perquè solament requereix invertir 15.000 euros i en els Corts i el Consell es valora positivament aqueixa opció. La llei de recuperació del servei públic de radiodifusió, aprovada al desembre, arreplega la possibilitat d'emissió en proves, encara que compta amb l'oposició de Podemos que afirma que qualsevol emissió ha de posposar-se fins a la reobertura de la televisió a l'octubre.

El Consell publicarà els pròxims dies l'anunci de les primeres contractacions per a continguts en la la futura RTVV dins del marge de 15 milions d'euros amb el qual compta.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que comense ja