L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 20 d’abril del 2016

Tavernes acull el 7 de maig el VIII Gran Fons de la Valldigna

Una nova edició del Gran Fons de la Valldigna recorrerà la nostra comarca en una eixida que tindrà lloc el dia 7 de maig i recorrerà les poblacions de Tavernes, Simat i Benifairó. Les inscripcions tenen un preu de tres euros i ja estan obertes a tots els que hi vulguen participar.

El CA la Valldigna i el CA la Llebre han organitzat el Gran Fons que arriba a la vuitena edició i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, la Mancomunitat de la Valldigna i la Diputació de València. 


El gran fons tindrà lloc el dissabte 7 de maig, a les 18 hores amb eixida en el poliesportiu de Tavernes (la meta serà al mateix lloc). Els participants podran gaudir, al llarg dels 15,7 km del recorregut, dels paisatges que ofereixen les poblacions de Tavernes, Simat i Benifairó. 


Les persones interessades a participar-hi han d’inscriure’s en la pàgina web www.carrerasvintage.com amb un preu de tres euros. El mateix dia de la cursa el preu de les inscripcions serà de cinc euros.