L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 14 d’abril del 2016

Tavernes participa aquest cap de setmana en la 25a edició de B-Travel a Barcelona

Unes imatges de l'any passat
Tavernes estarà present en la 25a edició de la fira anual de Turisme B-Travel de Barcelona del 15 al 17 d’abril per a promocionar turísticament la Valldigna, dins de l’exposició de la Comunitat Valenciana. Tavernes participa per segon any consecutiu després d'un parèntesi de quinze anys en aquesta tradicional fira catalana de turisme, més coneguda com "Saló Internacional de Turisme".

Els sectors representants en aquesta fira són són les agències de viatge i majoristes, companyies de transport, el turisme cultural, nàutica, càmping i caravaning, gastronomía, creuers, turisme esportius, entre molts altres.

Durant el pròxim cap de setmana, Tavernes, Barx, Simat i Benifairó promocionaran la seua oferta en una fira de turisme que se celebrà al recinte de Montjuïc, amb l’objectiu de donar a conèixer les ofertes turístiques de la Valldigna i així atreure visitants als nostres pobles.

Entre les propostes turístiques que la Valldigna durà a la fira de Barcelona, els assistents podran trobar informació sobre la cova del Bolomor, la Ruta dels Sentits, els festivals de música, la platja de Tavernes, el monestir de Santa Maria de Valldigna i, en general, es donarà a conèixer el patrimoni cultural, històric i gastronòmic de la nostra comarca.

Els organitzadors de l’esdeveniment estimen que al voltant de 30.000 persones visitaran la B-Travel de Barcelona, de manera que es tracta “d’una oportunitat perquè la Valldigna es convertisca en un punt d’interès per als turistes que arriben a la nostra Comunitat cada any”, ha explicat el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer.