L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 12 d’abril del 2016

Tavernes realitzarà obres de millora en la Gran Via Germanies per valor de 200.000 euros


L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d’Urbanisme i Inspecció de la Via Pública, ha iniciat els tràmits per a dur a terme dins del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible una adequació i millora de la Gran Via Germanies (la carretera CV-50 al seu pas per Tavernes).

Les obres es realitzaran en el tram de la Gran Via Germanies en l’encreuament amb el carrer Ràfol i els carrers Mar i València. Les actuacions, englobades en les conclusions i accions del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, inclouen la millora del paviment, de les voreres, de l’accessibilitat i de la jardineria.

El material que s’utilitzarà per al paviment absorbeix el CO2 produït pels vehicles que passen per la carretera. De la mateixa manera, es plantaran arbres que també absorbeixen el diòxid de carboni i, a més, s’incrementaran les especies vegetals.

Les actuacions en concret entren en la línia del pacte d’alcaldies, que l’Ajuntament va aprovar fa uns mesos, una iniciativa de la Unió Europea que pretén reduir les emissions de CO2 i millorar el medi ambient,. L’objectiu d’estes accions és intentar pacificar i calmar el trànsit i, a més, prioritzar el vianant davant dels vehicles i garantir-ne la seguretat .

El passat mes de febrer el regidor Josep Llàcer es va reunir amb el cap del Servei Territorial de Carreteres de la Generalitat, Vicente Serrano, i amb Paco Sòria, del Servei de Seguretat Viària de la Generalitat, per a exposar els problemes que presenta la CV-50 al pas pel municipi valler.

El pressupost de les primeres accions del projecte és de 200.000 euros, dels quals l’Ajuntament aporta la meitat; i, per a fer front a l’altra meitat, el consistori ha sol·licitat una subvenció a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). Una vegada concedida la subvenció es prepararà el procés de la concessió de les obres.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan començen les obres aproximadament?

La Cotorra de la Vall ha dit...

El pressupost de les primeres accions del projecte és de 200.000 euros, dels quals l’Ajuntament aporta la meitat; i, per a fer front a l’altra meitat, el consistori ha sol·licitat una subvenció a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Una vegada concedida la subvenció es prepararà el procés de la concessió de les obres.

Anònim ha dit...

Espere que la concessió no siga per a la mateixa empresa que va fer la carretera que entra a la Platja de Tavernes. Això pareix la "Ola Marina".