L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 7 de maig del 2016

Dilluns s'inicia la "XIX Setmana Ciutadana" a la Casa de la Cultura


L’Associació de Veïns La Valldigna, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes i la Confederació d’Associacions de Veïns valencianes, ha organitzat la "XIX edició de la Setmana Ciutadana"  que tindrà lloc des del dilluns, dia 9,  fins el divendres, 13 de maig.

La celebració enguany de la Setmana Ciutadana presenta un marcat caràcter simbòlic en ser un homenatge a la pròpia Tavernes en complir-se el centenari del nomenament com a ciutat pel rei Alfonso XIII el desembre del 1916.

L'acte inaugural serà a càrrec de l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, el pròxim dilluns a partir de les 18'30 hores de la vesprada amb una xerrada molt interessant i sobre tot pensem que molt il·lustrativa per als veïns i veïnes. Jordi Joan ens parlarà de quina ha estat l'evolució dels valors cadastrals a Tavernes i quina conseqüència ha tingut això, tant en les butxaques dels ciutadans com en els ingressos municipals.

El dimarts serà el torn de l'arquitecte municipal, Juan Tormo, amb una xarrada a partir de les 19 hores també molt interessant i sempre d'actualitat en la nostra ciutat, com és el traçat de la CV-50 (la comarcal Tavernes-Llíria) al pas pel nucli urbà de la població, quines alternatives hi ha per traure-la fora i com i quan es podrà donar eixa possibilitat.
 

El dimecres, dia 11 de maig, Iolanda Sánchez, coordinadora de CAVECOVA, oferirà una conferència amb el títol "La mediació. Solució al conflicte", mentre el dijous tindrà lloc la xarrada "avernes en el record" amb Ximo Mifsud, advocat, del Grup Escolta Valldigna i la pròpia presidenta de l'associació Maria Luisa Grau.

El divendres serà la jornada de cloenda, amb la presentació del llibre impulsat des de l'associació "L’Escola Unitària Mixta Borderia" a carrec de Maria Jesús Llinares i Ester Gascón, així com l’exposició "La microescola Borderia (1961-1971)". L'acte de cloenda pròpiament dit serà a càrrec del vicepresident de CAVECOVA, Manuel Lubary.

Tots els se celebraran a la Casa de la Cultura, i excepte l'acte inaugural a les 18'30 la resta (de dimarts a divendres) seran a les 19 hores. L’entrada és lliure.