L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 12 de maig del 2016

El PP va "perdre" 16'6 milions destinats a ajudes d'habitatge.


Sra. Bonig, presidenta del PP valencià, on són els 16,6 milions d’euros d’ajudes a habitatges que mai vostè va pagar als beneficiaris?” Aquesta és la pregunta que li ha fet Compromís a la presidenta del PP valencià després que ahir la Conselleria d’Habitatge haja descobert l'existència de 16,6 milions d’euros transferides pel Ministeri de Foment a la Generalitat per ajudes a l’habitatge que no es van pagar.

Compromís li exigeix a la líder del PP valencià, ex consellera d’Habitatge del PP, que done les oportunes explicacions sobre el “misteriós” destí d’aquesta quantiosa suma destinada a ajudes les persones més desfavorides i de la qual res se sap. L’import de les ajudes, el destí del qual es desconeix, és per habitatges protegits en venda i lloguer, ajudes a inquilins, a adquisició d’habitatge, rehabilitació i sòl dels Plans Estatals del 2005-2008 i del 2009-2012.

És urgent que Isabel Bonig, presidenta del PP valencià i ex consellera d’Habitatge, explique als valencians que va fer amb els 16,6 milions desviats en la seua gestió, un tema molt fort i més després que ara hem sabut que han eixit a la llum milers d’expedients d’ajudes a l’habitatge sense resoldre, amb un valor total de 60 milions d’euros. La qüestió és un autèntic escàndol, un mes que suma el PP valencià.

Hem de saber que el Ministeri i la Generalitat van signar un conveni mitjançant el qual el Ministeri ingressaria anticipadament la seus part de les ajudes i posteriorment la Generalitat justificaria el pagament una vegada pagades les ajudes.

L’actual govern de la Generalitat ha detectat que el PP va rebre eixos 16,6 milions del Ministeri, que mai s’han pagat als beneficiaris, es van esfumar pel camí. El Ministeri pensava que s’havien pagat perquè la Conselleria del PP els havia justificat, però els expedients estaven sense resoldre, almenys per valor de 16,6 milions, tal com ha denunciat la directora general de l’Habitatge, Rebeca Torró.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que fort. I que cara tenen.