L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 6 de maig del 2016

Els xiquets del Centre Obert visiten l’ullal


Els xiquets que participen en l'experiència del Centre de Convivència-Centre Obert de Serveis Socials han fet una excursió a l’Ullal Gran de Tavernes, acompanyats de monitores del departament.

L’excursió va ser a peu i caminant  des d'Els Sequers fins a l’ullal. Una vegada allí es va explicar als xiquets l’ecosistema d'aquesta zona humida, i van participar en un taller de reconeixement de plantes aromàtiques, a més de fer jocs amb joguets reciclats.

L'activitat ha estat organitzada pel Departament de Serveis Social de l’Ajuntament de Tavernes dins d’una sèrie d’iniciatives que volen acostar el nostre entorn a aquests xiquets amb dificultats.