L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 5 de maig del 2016

Hi ha qui no s'assabente o potser li és millor no assabentar-se.


Dimarts és un dels dies en què l'Ajuntament arreplega trastos i demés objectes grans dels domicilis particulars. El procediment continua essent el mateix de sempre: cal telefonar abans a l'Ajuntament, dir l'adreça del teu domicili i traure al carrer les coses que s'han d'emportar. Amb aquest servei, l'Ajuntament evita desplaçaments i treballs als veïns per anar a l'ecoparc.

Tan difícil és seguir el procediment? Sembla ser que per sí per alguns, que no s'assabenta o a qui li és millor no assabentar-se. O potser siga perquè el sentit cívic i de la responsabilitat ni en tenen ni el coneixen.

Ahir era dimecres. El dia d'abans s'havien arreplegat trastos. Però ahir apareixien al costat dels contenidors del poble, molt trastos (mobles, caixes, coixins i el que és més greu, peces grans de cristall que es pot trencar i deixar la via pública en un estat perillós, etc).

En podeu veure alguns en les fotos que publiquem. Tota una demostració del que hem dit: que hi ha conciutadans nostres que no tenen, ni coneixen les mínimes normes de convivència, o potser ni les vulguen conéixer perquè és millor fer allò que els ve de gust i quan volen. I no és qüestió de si viuen ací o enllà, que en totes part del poble n'apareixen.

I després hi ha qui critica la neteja de Tavernes, i que si patatín i que si patatan, quan la mala imatge que pot presentar algun lloc quasi sempre és per la mateixa causa: que tenim conciutadans que, diguem clar, són uns guarros. I als fets ens remetem.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

I no pillarlos mai la policia.

Anònim ha dit...

Mentre no hi haja cap conseqüència per als incívics continuaran campant lliurement i fen els que els rota del pardal pel poble. La actitut permisiva del ajuntament no ajuda.