L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 13 de maig del 2016

La falla Passeig nomena els seus president per a les falles 2017



La Comissió de la falla Passeig de Tavernes ha celebrat l’ assemblea anual que ha servit perquè l’equip econòmic retés els comptes de la falla i també per aprovar els nous estatus de la comissió, cosa que fins i tot pensem potser molt important per a la pròpia falla al marcar el funcionament. 

També s’han triat els presidents per a l’any 2017, càrrecs que han recaigut en Óscar Sansaloni Marti, com a president, i en Óscar Sansaloni Fenollar, com a president infantil. Pare i fill per tant de presidents, un costum que s’està arrelant en les falles valleres i que ja hem pogut vore en altres comissions de falles. 

El president de la falla, Oscar Sansaloni ha remarcat que "aquesta és una gran comissió, i tots en son part fonamental, i de tots esperem el recolzament perquè el nou exercici que ara comencem siga fructífer i la falla obtinga els majors èxits”.

Ara només cal que la comissió anuncie els noms dels artistes fallers per al 2017 i també encarregats de plantar els monuments en les properes festes josefines, uns noms que es coneixeran en breu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla Passeig!!