L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 6 de maig del 2016

La II Musiescola té una participació de més de mil xiquets


Tavernes va acollir ahir la segona Trobada Musical Escolar "Musiescola", on han participat al voltant de 1.100 xiquets i 180 mestres de diferents escoles de poblacions de les comarques valencianes, cas de València, Albal, Gandia, Castelló de la Ribera, Cullera, Quatretonda, Ròtova, Alfahuir, Oliva, i de molt a prop; com Xeraco, Simat i Benifairó, a més de les escoles públiques de Tavernes Sant Miquel, Alfàndec, Magraner i Divina Aurora.
 

Aquesta segona edició s’ha basat en un programa centrat en la música i les emocions. La primera part de l'activitat ha tingut lloc en l'esplanada de la Casa de la Cultura, i després hi ha hagut una desfilada a ritme de batucada fins el Vergeret, on es troba el pavelló d'usos múltiples que ha acollit el lliurament de detalls als centres que hi han participat. En aquest acte de lliurament ha estat present l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i diversos regidors de la corporació municipal. Cal indicar que l'Ajuntament de Tavernes ha col·laborat en tot moment en l'organització i habilitació dels llos de la trobada.
 

De vesprada, i després del dinar, els xiquets han continuat gaudint de les diverses activitats, com el taller de flashmob o la crida musical.