L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 17 de maig del 2016

L'Ajuntament anuncia els plecs de condicions de la concessió per a l'Escoleta Víctor Calatayud


L’Ajuntament ha convocat la licitació pública per a la concessió del servei de l’Escola Infantil Víctor Calatayud, que ofereix atenció educativa apropiada als xiquets de 0 a 3 anys d’edat, per un període de 5 anys..

El procediment d'adjudicació és obert i qualsevol empresa que complesca els requisits pot presentar el seu projecte educatiu, l’oferta i la documentació administrativa. Les persones interessades tenen de temps fins el dia 16 de juny per presentar les seues propostes en el registre general d’entrada de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.


El Butlletí Oficial de la Província i la web de l’Ajuntament especifiquen els plecs que podeu consultar en l’enllaç 


L’empresa concessionària realitzarà la gestió del servei i les inversions en equipament, material didàctic i informàtic, així com els subministraments i contractacions de serveis complementaris. En contraprestació, l’adjudicatària rebrà una subvenció de l’Ajuntament, que manté la subvenció de 15.000 euros en favor d’una educació pública, en este cas vinculada a l’educació de 0 a 3 anys. També s’està a l’espera que la Conselleria d’Educació publique les ajudes o subvencions per al cicle d’infantil.
                                                           
L’Escola Infantil Municipal Víctor Calatayud disposarà de 6 unitats o grups d’infants amb una oferta total de 89 places. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per qué digueu que la presentació de propostes és fins al 31 maig i a la licitació oficial de qui poseu link diu el 16 juny?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres no diguem res de collita pròpia perquè en aquest cas ens hem limitat a transcriure la noticia del web.

Posats a pensar, i atés que les proposicions es poden presentar fins un mes després de la publicació en el BOP, el termini acabaria el 16 de juny. Potser una confusió de data amb un altre expedient, però com que el que val és el que marca el BOP i si es va publicar ahir, vàlid el 16 de juny.
I els interessats segur que es basen tots pel que diu el BOP.