L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 26 de maig del 2016

L’Ajuntament millora el local cedit al Club d’Halterofília solucionant els problemes d’inundació.

Una imatge del local afectat per inundacions, ara ja solucionades

Els tècnics de l’Ajuntament de Tavernes han treballat de manera rigorosa i a fons per localitzar el origen dels problemes d’inundació que hi havia en el local cedit al Club d’Halterofília, situat en el baix de l’antiga Escola Infantil Víctor Calatayud.

Inicialment s’havia pensat que hi havia un problema en el clavegueram del carrer i que hauria que alçar tot el carrer per poder solucionar el problema, però els treballs han per comprovar que no era un problema en el carrer sinó l’embossament en una canonada per un ús inadequat. Una vegada localitzat, s’ha procedit a reparar-lo.

Els tècnics municipals, amb la intenció de realitzar futurs manteniments en la instal·lació, han deixat registrables les arquetes, de manera que podran treballar més fàcilment si és necessària una intervenció. 

El Club d’Halterofília s’havia queixat de l’Ajuntament, primer en la premsa i també en blogs locals, afirmant que no es feia res pel club, unes paraules no compartides pel regidor d’Esports, Josep Llácer, que va recordar que els darrers anys s’havia pintat el local, instal·lat una barana per fer l’escala més accessibles i els havia donat una màquina per entrenament. Llacer va indicar igualment que escometria aquesta reparació el més prompte possible, cosa que ha complit.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Espere que ara facen una nota de premsa i la envien al diari levante i als blogs de la dreta donant les gràcies a l'ajuntament perquè tenen solucionat el problema igual que van fer quan tenien aigua en el local.