L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 19 de maig del 2016

Segona reunió de barri de la zona centre de Tavernes



Ahir va tindre lloc la segona reunió de la zona centre que va comptar amb la presencia de la regidora Encar Mifsud, regidora de barri de la zona, acompanyada del regidor Perfecto Benavent i del tècnic Andres Moscardó . Nomes 16 veïns van assistir a aquesta segona reunió.


El primer que es va informar és que de les 58 propostes presentades en la primera reunió, 37 no eren inversió sinó manteniment i s’han passat als serveis tècnics corresponents. 

De les propostes, els tècnics han aconseguit un total de 8 projectes d’inversions a desenvolupar segons les disponibilitats del pressupost o les subvencions que es reben d’entitats. 

Aquestes vuit propostes van ser votades pels veïns assistents per tal de determinar la prioritat que consideren i que és aquest: 

1. Sincronització semàfors en la CV-50
2. Millora del mobiliari urbà (bancs, pérgoles…)
3. Millora CV-50 del Bar Madrid al C. Alfàndec
4. Millores en Cristobal Almel·la i Carrer Hospital
5. Fer zona de vianants el centre
6. Millora Carrer Nou
7. Arbrat del centre (Carrer S. Agusti i Plaça Teodor Llorente)
8. Millora del Carrer del Carmen 

El tècnic Andres Moscardó comenta que el criteri per al centre com a espai únic es proposa per als carrers Nou, Cristòboal Almel·la i Carme. També va indicar la zona que es pot convertir en zona de vianants, afectant Plaça Major, Passeig país Valencià i zona del voltant, així que molts del projectes sobre la CV-50 están inclosos dins del projecte en marxa valorat en 200.000 euros, cas de les il·luminacions prop de la Casa de la Cultura. També va indicar que la Conselleria no veu viable pintar més passos de vianants en la carretera perquè encara ralentitzarien més el transit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Son obres molt necesaries per la zona

Anònim ha dit...

podeu informar també de les valoracions econòmiques aproximades? Moltes gràcies.