L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 19 de maig del 2016

ACTUALITZAT: Tavernes acull avui dijous dia 19 el primer simpòsium "Diàleg per societat"


El primer simpòsium “Diàleg per societat” està dirigit a les comarques de la Valldigna-Safor, i té lloc avui dia 19 de maig, a la Casa de la Cultura a partir de les 19 hores. Es faran quatre xarrades i, finalment, un debat.

L'ONG Solidaritat amb el Tercer Món Tavernes i l’Associació Moviment per una Humanitat Nova són les organitzadores d'aquest simpòsium que sota el títol “Diàleg per societat”, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes, Moviment Polític per la Unitat i Economia del Bé Comú.

L’acte s'iniciarà  amb la benvinguda a càrrec de l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, que farà alhora la presentació del simpòsium. A les 19:15 hores començaran les ponències i, més tard, un col·loqui debat.

La primera xarrada, titulada El moviment polític per la unitat, serà a càrrec de Nieves Cruz Barrientos, encarregada de l’àrea de gestió econòmica de la Conselleria d’Educació i Ocupació de la Junta d’Extremadura. 

A continuació tindrà lloc Un lideratge per al diàleg, amb Francesc Brunés Mafà, professor d’Economia, Administració i Finances. La tercera ponència serà El polític de la fraternitat, amb Pilar Ferrero Fresno, regidora de l’Àrea de Benestar Social i Salut Pública de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro (Girona). La quarta xarrada serà sobre Economia pel ben comú. Una resposta social humana i sostenible en l’empresa, a càrrec d’Asunción Esteso Blasco, docent de cicles formatius Activitat Empresarial. 

En acabar les ponències tindrà lloc un diàleg i un debat per a extraure conclusions.

Cal remarcar que no cal cap inscripció prèvia i qualsevol persona hi pot assistir i participar.