L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 15 de maig del 2016

Tavernes disposa d'una completa guia de les rutes per caminar pel nostre terme

 
“Caminant per Tavernes de la Valldigna” és la nova guia que recull sis rutes per a gaudir a peu per la ciutat i la platja de Tavernes. L’Ajuntament de Tavernes i el Patronat de Turisme de la Diputació de València són els promotors d'aquesta publicació gratuïta que conté amb les rutes paisatgístiques que recorren la ciutat de Tavernes i la platja. El disseny de les rutes ha comptat amb la col·laboració del Centre Excursionista de Tavernes.
 
Els veïns de Tavernes i els visitants podran explorar els racons naturals que ofereix el municipi, des de la ruta de les Creus, la ruta de la Granata, la de l’Ombria, la del Bolomor, fins a la via ferrada Les Marujes i la Ruta dels Sentits.

Els interessats podran gaudir dels enclavaments privilegiats de Tavernes ja que gràcies a aquesta nova guia disposen d'una completa informació bàsica per poder planificar les excursions.

El regidor de Turisme, Josep Llàcer, ha assenyalat que des del govern de Compromís es continua treballant "per a donar valor als espais naturals i que els turistes coneguen les rutes senderistes que tenen al seu abast. A Tavernes tenim un gran patrimoni natural que volem cuidar i promocionar com un producte turístic més de la nostra ciutat”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com es pot conseguir?