L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 28 de maig del 2016

Una forta tempesta travessa la Valldigna amb pluja i vent.

La tempesta en el radar
Una forta tempesta ens ha creaut aquesta vesprada pel bell mig de la Valldigna amb aparell elèctric i trons, pluja acompanyada de granís i rafegues de vent. Segons el centre AVAMET de Tavernes, al casc urbà s'han recollit  16 litres d'aigua en pocs minuts i les ràfegues de vent han estat sobre els 20 km/h, mentre a la platja les precipitacions han estat de 26 litres i el vent ha bufant fins superar els 30 km/h.

Passeig Colon
El vent bolca contenidors costat poliesportiu
Granís en la zona del castell
 A Tavernes, entre altres esdeveniments, els efectes del vent s'han fet notar en forma d'un arbre caigut al Passeig Colom i una palmera que el vent ha doblat en perill de caure i que ha obligat a una intervenció de bombers i brigada de l'Ajuntament, amb tall i desviament de tràfic, acordonament de la zona i posterior tallada de la palmera.

Tallant la palmera en l'Avinguda de la Valldigna
A la platja també el vent ha trencat branques i fins i tot algun arbre menut mentre la pluja, també caiguda en pocs minuts, ha inundat l'avinguda de la platja davant que les bombes han tornat a fallar. 


 Semblava que ens anava a afectar una segona tempesta, però fins el moment no s'ha produït.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Les bombes de la platja fallen masa vegades. No les revisa la empresa?