L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 21 de juny del 2016

Actes de la Nit de Sant Joan. Operatiu especial de la Policia Local



DIJOUS 23 : ACTES DE LA NIT DE SANT JOAN
20.00 hores 
 
BATUJOCS AMB BATUCLONW

Animació al carrer per als xiquets en l’avinguda de la Marina, davant la Tourist Info, a les 20 hores. Percujocs és un espectacle que combina teatre i circ amb jocs participatius a ritme de percussió en directe. Malabaristes, pallassos i equilibristes interactuaran amb el públic de totes les edats.

23.00 hores 

DIMONIS DE MISLATA & VALLTUKA
Zona Passeig de la Goleta

Operatiu Policial i recomanacions

La Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tavernes ha establert un operatiu especial per a la vesprada i la nit del dijous 23 de juny, amb motiu de la celebració de la nit de Sant Joan. Cal indicar que la circulació en l'avinguda de la Goleta quedarà restringida pel correfoc, que començarà a les 23 hores des del Parc del Llac i acabarà en el carrer del Canal.

La Policia Local establirà punts de regulació del trànsit per a facilitar la circulació rodada, ja que entre les 23:30 i les 00:30 hores es preveu trànsit intens, especialment en l’entrada i l’eixida principal de la platja, per l’avinguda de la Marina. A més, s’encarregarà de controlar la zona de l’arena, on hi haurà les fogueres, perquè la festa transcórrega amb normalitat.

La circulació de vehicles estarà restringida en l'avinguda de la Goleta des de les 23 hores. Hi haurà una via alternativa pel camí dels Marenys, que facilitarà l’entrada i eixida a la zona nord de la platja.

La Regidoria de Seguretat Ciutadana recorda que no es poden entrar a l’arena, per a fer fogueres, materials o elements que deixen claus o altres objectes que puguen tallar o clavar-se els usuaris de la platja l’endemà. Es recomana no accedir a l’arena amb botelles de vidre per a evitar que es trenquen i puguen tallar-se altres usuaris.

L'agrupació local de Protecció Civil també hi estarà present per a ajudar els assistents i evitar problemes en les fogueres. A primera hora de la matinada es realitzaran les tasques de neteja i recuperació de la zona; per tant, l’arena ha d’estar lliure d’usuaris.