L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 19 de juny del 2016

El CEIP Sant Miquel estrena el dia 21 l'obra operística "Un dia de mala sort".


El proper dimarts, dia 21 de juny, tindrà lloc al CEIP Sant Miquel la representació de l'obra operística “Un dia de mala sort” protagonitzada per 17 alumnes de 4rt d'Educació Primària.

Aquesta experiència forma part del projecte LOVA on participen diferents centres educatius de tota Espanya, que han produït una obra musical pròpia en els seus centres educatius. 

El CEIP Sant Miquel ha produït “Un dia de mala sort”, que tracta sobre la família i sobre els animals, i ha estat realitzada per la companyia “L'Òpera Guai” . La companyia, creada pels alumnes per a l'ocasió, està formada per diferents equips de treball, amb les seues determinades funcions. Així trobem els equips de tècnics de so i Il·luminació, escriptors/es, regidor/a, director/a de producció, actors/actrius, músics i compositors, relacions públiques utilleria i escenografia, sense oblidar maquillatge, caracterització i vestuari.

Durant el procés i d'aquesta experiència s'ha visitat el Palau des Arts de València, s'han signat contractes de responsabilitat, s'ha creat un logo i un lema per la companyia, s'han repartit oficis entre els alumnes, s'ha creat i desenvolupat una història amb diferents personatges, s'han buscat i elaborat atrezzos i decorats, s'han elaborat documents i sol·licituds, s'ha realitzat un cartell publicitari, tríptics, invitacions i entrades per a tots els convidats i assistents, s'ha composat música, s'ha assajat... i un llarg etcétera de tasques que comporta la realització d'un projecte tan enriquidor i creatiu com aquest. 

Amb aquest projecte el CEIP Sant Miquel ha estat pioner de nou a València en el treball per projectes, mitjançant la realització i construcció d'una òpera, on ha estat fonamental el treball previ i continu de les emocions, a més del treball cooperatiu i en equip mitjançant dinàmiques de grup. 

Cal ressaltar així la importància de la música i de l'educació musical per a la formació integral de tot l'alumnat i que el més important d'aquesta experiència ha estat el procés i no el resultat.
Remés