L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 19 de juny del 2016

El Málaga CF guanyador del XXIV Torneig de Futbol Base Mariano Carbó

Málaga CF


Rayo Vallecano
València CF
UE Tavernes
 El Málaga CF s'ha procclamat campió del “XXIVé” Torneig de Futbol Base “Mariano Carbó” de categoria cadet celebrat aquest cap de setmana en véncer al Rayo Vallecano per 4-2. El València CF ha vençut a la UE Tavernes per 8-1 en el partit que decidia el tercer i quart lloc.

Per tant la classificació final ha estat:
Campió: Málaga CF
Sucampió: Rayo Vallecano
Tercer classificat: València CF
Quart classificat: UE Tavernes


L'equip guanyador posa amb el trofeu
El torneig celebrat entre ahir dissabte i avui diumenge ha presentat un bon ambient futbolístic, amb uns equips que han intentat agradar als espectadors, i que en mols moment han demostrat la qualitat que tenen i que va previndre que alguns arribaran a jugar en equips de primera divisió.

L'assistència d'afeccionats ha estat bona, millor ahir en la primera jornada, i amb més presència en els partits on ha participat l'equip local. En conjunt, un bon torneig, complint les expectatives i dins de l'objectiu de germanor i potenciació d'aquest esport.

Hugo Claudio millor jugador del torneig
Òscar Vidal, millor jugador local
El regidor d'Esports, Josep Llácer, ha estat l'encarregat de lliurar els trofeus juntament amb el president Josep Armengol. A més dels trofeus als equips, s'ha lliurat un trofeu al jugador del Málaga, Hugo Claudio, en haver estat nomenat com a millor jugador del torneig i a Óscar Vidal, de la UE Tavernes, com a millor jugador local.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

La meua opinió i la de mes gent q ha assistit al torneig com a espectador es que es una pena que un torneig d'aquesta categoría, hi hauran ben pocs a la resta del país, no tinga la repercusio que es mereix. Molt poca difusio per part del club,hui en día hi ha moltes xarxes socials que arriven a molta gent i no s'han fet servir, ningún mitja de comunicació, en definitiva que es molt trist tindre a uns equips tant bons jugant amb tant poc public. A qualsevol poblacio aquest torneig s'anunciaria a "bombo y platillo" pero "tavernes is diferent"

La Cotorra de la Vall ha dit...

Coincidim totalment en la teua opinió. I són els mateixos organitzadors i el club qui hauria d'impulsar eixa repercussió.

Es una situació que es dona de fa anys, pràcticament des que es va iniciar, i potser siga per la manca de mitjans propis de ràdio o perquè la Valldigna, al contrari del que passa a Gandia, no és nucli referent quant a noticies d'abast autonòmic, excepte quan hi ha alguna cosa "rara" i a nivell polític que ja hi ha diari provincial que s'encarrega de fer propaganda en negatiu. Demà ja veurem el tractament que s'hi dóna.

Nosaltres, hem fet sempre el que hem pogut.