L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 17 de juny del 2016

La patronal valenciana diu “prou” i exigeix a Rajoy que explique la "marginació sistemàtica" als valencians


La patronal de València (CEV) va llançar ahir dijous una contundent crítica contra el Govern central del PP per la seua "marginació sistemàtica" a la comunitat quant a inversions en infraestructures. La gota que va omplir el got de la paciència: el pas arrere de la societat estatal Sepides en el parc logístic Parc Sagunt, on el govern de Madrid ja no destinarà el finançament a la qual s'havia compromès.
 La CEV va subratllar que la decisió de Sepides de no prestar 9’3 milions per a finalitzar les obres del parc industrial i logístic coincideix amb l'anunci per part del Govern del PP en funcions d' "altres inversions en l'àmbit nacional" en referència als més de 77 milions que Adif invertirà per a l'accés sud al Port de Barcelona.

L'executiva de la CEV va acordar dirigir una pregunta "urgent" al govern central central en funcions perquè aclarisca per què "obvia" tres inversions "estratègiques per al present i futur de la Comunitat" com són Parc Sagunt, el Port de València i la connexió ferroviària cap al Cantàbric per Saragossa, en considerar que l'estratègia inversora del Govern en infraestructures "afecta directament a la competitivitat" del teixit empresarial de la Comunitat i al seu atractiu com a destinació de noves inversions, van considerar.

Les crítiques cap al Govern del PP per part dels empresaris a compte de les inversions han anat en augment en la segona meitat de la legislatura i els líders empresarials de l'autonòmica Cierval, les cambres de comerç, les patronals provincials, la Càmera de Contractistes o l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE) han realitzat diversos actes conjunts de reivindicació enfront del govern de Rajoy.
 
AVE se suma a les crítiques

El seu president, Vicente Boluda, ha sigut molt crític i ha qualificat d' “autentica vergonya” les inversions anunciades en el Port de Barcelona per valor de 77 milions d'euros "mentre se li neguen al de València uns accessos de menys de 4 milions". "És un pla premeditat pel ministeri i el president de Ports de l'Estat. No crec en les casualitats", va rematar.
Segons Valencia Plaza 

Més informació:  
El MUNDO 
LEVANTE-EMV

1 comentari:

Anònim ha dit...

Normal que ja estiguen farts