L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 20 de juny del 2016

La regidoria d'Agricultura millora el Camí del Tol·lo


Imatges actuals del Camí del Tol·lo
La regidoria d’Agricultura que presideix el regidor de Compromís, Javier Escrihuela, a procedir a executar obres de manteniment i reparació en el Camí Tol·lo.

Els treballs executats han consistit principalment en la reparació de les vores del camí que presentaven un mal estat, sobre tot en la zona d’unió amb els horts, cosa que es pot comprovar en les fotografies que adjuntem. Es pot vore com el camí està en perfecte estat d’asfaltat però els marges que donen als camins s’han descarnat pel pas de vehicles.

L’objectiu de les reparacions és, a més de donar més seguretat al trànsit, evitar més descarnaments del camí. 

El pròxim objectiu és fixar un màxim de tonatge per als camions que hi circulen, cosa que ajudaria també a la conservació i manteniment del camí. 
Imatges de com estava el camí

 La idea d’actuar d’aquesta manera en el Camí del Tol·lo es va presentar en el Consell Agrari i va ser molt ben rebuda, de manera que el regidor Escrihuela va posar mans a l’obra, que ha tingut un pressupost de 4.000 euros, IVA a banda. I que ha inclòs la reparació feta al sifó (bassiet) de l’Assut.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Eixes millores ja fa unes setmanes que estan fetes i em fot vore com en tot este temps ningú veí d'eixos que tant els agrada informar ha anat a Les Provincies a dir-li estes millores, quant ausaes que en donen pa salar i ben apressa en altres coses.
"Unos vecinos se han quejado de que entre varios centenares de quilometros de rayas de circulación en el pueblo hay dos metros torcidas", això sí, i mira per on ningu li diu res de coses com estes. Perque passarà això?

Anònim ha dit...

Home, tots sabem qui son las PProvincias

Anònim ha dit...

S'ha quedat molt be

Anònim ha dit...

Cuidao que igual d'aci poc ens costa parlar de C'sprovincias.
Que rumors hi ha d'estar formant-se i qui està darrere.

Anònim ha dit...

Pense que és un avanç mínim. Pràcticament la totalitat dels camins rurals del poble necessiten asfaltar-se.

I els carrers del poble igual, tot acabat de pintar però fa falta asfaltar amb urgència... Inclòs el polígon industrial del Pla.

I per no parlar de la platja, que exceptuant l'Avinguda que està bé, la resta de la platja està fatal...

I sóc votant de Compromís eh, no sóc ni Las Provincias ni ningú més.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Dius coses que s'han comentat moltes vegades i que són independents de on milite o vote cadascú. I que toquen raó.

Pero... Houston tenemos un problema! I son eixos 6'5 milions que segons la valoració técnica valdria deixar el poble asfaltat i en condicions (no entrava platja, si no ens falla la memòria), els 3 milions del col·lector platja (programat des del 2006 i que el PP mai no va fer), o els 2 milions que ens pot costar recuperar la piscina, més no sabem quants arreglar voreres del poble.

I això amb un pressupost de 15 milions com a ingressos quan en época del PP era de 20 milions. O siga: 5 milions menys a l'any d'ingressos. I a pesar d'això: s'han pagat 2 milions de parquing, s'ha baixat el deute dels bancs de 16 a 13 milions, i s'han pagat 3 milions de proveïdors deixats pel PP i s'ha passat de -4'5 milions remanents (negatius) de tresoreria a ser positiu.

A partir d'ací, reflexionem. Pensem que més del que es fa, és impossible.