L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 25 de juny del 2016

L'afer Formula 1 continua en els jutjats: L'exconsellera de Cultura i Esports, Lola Johnson, assenyala a Francisco Camps i Alberto Fabra

Circuit Fórmula 1. Encara es deuen 100 milions
L'exconsellera de Cultura i Esports i exportaveu del Consell, Lola Johnson, ha descarregat en Francisco Camps i Alberto Fabra tota la responsabilitat de les relacions amb Valmor, l'empresa a la qual es va adjudicar a dit la gestió del gran premi Formula 1 d'Europa i que va ser adquirida pel govern valencià. El seu rescat va costar un euro, però portava amb l'haver d'atendre els seus 34 milions de deute.

La Fiscalia Anticorrupció imputa a Camps, Jorge Martínez 'Aspar', soci de Valmor, i a Johnson, els delictes de prevaricació administrativa i malversació de cabals públics. La exconsellera ha declarat a petició pròpia i ha descarregant tota la responsabilitat en els dos expresidents, Camps i Fabra, i altres alts càrrecs amb jerarquia sobre ella, casos dels exvicepresidentes José Císcar i Paula Sánchez de León. 

Johnson ha negat la tesi que el pufo de Valmor va ser responsabilitat seua i el contracte amb Valmor i l'aval que la Generalitat va estendre a aqueixa empresa serien, segons la seua declaració, imputables a Camps, responsable de les negociacions. El rescat de Valmor, a Fabra. 

Els socis de Valmor -José Luis Olivas, expresident de Bancaixa, i Fernando Roig, amo del Vila-real- i els alts càrrecs del Consell que han atestat en l'assumpte han coincidit a destacar el contrasentit econòmic de l'operació i la responsabilitat de la cúpula del PP valencià en l'assumpte. 

Camps va prometre que la Fórmula 1 no costaria ni un duro a l'erari públic. Al final, va necessitar de més de 300 milions. Encara es deuen 100 milions sol per les obres del circuit.