L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 22 de juny del 2016

Marejol polític: el ministre de l'Interior, Jorge Fernandez Díaz, va conspirar per fabricar escàndols contra ERC i CDC



El diari Público va fer trontollar ahir la campanya electoral, principalment a Catalunya, amb la publicació d’audios d’una conversa entre el ministre d’Interior espanyol i candidat del PP, Jorge Fernández Díaz, i el director de l’Oficina Antifrau de Catalunya, dependent del parlament, Daniel de Alfonso. 

Els enregistraments demostren que Fernández Díaz cercava qualsevol informació que pogués incriminar ERC i CDC en casos de corrupció i que el director de l’OAC posava la informació que tenia la seua oficina al servei de l’estratègia política del ministre. 

La majoria dels partits polítics catalans exigeixen la dimissió del director de l’OAC i també la del ministre. ERC i CDC, les dues formacions afectades per l’actuació de Fernández Díaz, han estat les més contundents. Però també han demanat dimissions la CUP, En Comú Podem i el PSC. Ciutadans ha dit que esperava que tot plegat fos mentida i el PP ha callat.

La presidenta del Parlament de Catalunya va anunciar que reuniria avui d’urgència la mesa de la cambra per estudiar la situació creada. L’Oficina Antifrau de Catalunya és un òrgan independent, creat i supervisat pel parlament. Alguns partits polítics ja han anunciat que en aquesta reunió en demanarien la destitució immediata.
 

1 comentari:

Veïna ha dit...

Em sembla que en EEUU un president va dimitir per una cosa em sembla que fins i tot menys greu. Però en Espanya estem tan acostumats a escàndols que ens hem immunitzat contra qualsevol. I em fa gràcia que el ministre diga que eixes converses es trauen ara per estar en campnya per a perjudicar el PP, quan en les gravacions ell mateixa té molt d'interés en traure en un moment determinat (el que més poguera perjudicar) un presunte escàndol d'un partit contrari. Clar que ell tenia la Fiscalia per a poder-ho afinar, i això ho canvia tot!