L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 27 de juny del 2016

ACTUALITZAT: Presentació de les beques de la Dipu


L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, el regidor de Turisme, Josep Llàcer, i la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, s’han reunit amb els tutors i els estudiants que iniciaran pràctiques formatives a partir del pròxim dia 1 de juliol a l’Ajuntament de Tavernes.
 
La reunió ha servit per explicar el funcionament i les tasques a efectuar els mesos de juliol i agost dins de les pràctiques retribuïdes contemplades al programa “La Dipu et beca”, on participa l’Ajuntament.
 
La Diputació de València i l'Ajuntament de Tavernes oferixen la possibilitat de realitzar pràctiques. a 14 joves en l'Ajuntament. El programa desenvolupat per la Diputació està dirigit a joves de 18 anys o més, estudiants universitaris o de Formació Professional, que vulguen realitzar pràctiques durant els mesos de juliol i agost, per a la qual cosa varen presentar les sol·licituds en el termini marcat.

La Diputació i l'Ajuntament de Tavernes han destinat els fons necessaris per les cobertures d'assegurances i la borsa de beca que cada alumne rebrà durant les pràctiques: 500 € al mes, o el que és el mateix, 1.000 € per la totalitat de les pràctiques.

A més, altres jóvens del municipi viuran l'experiència d'acostar-se al món laboral prop de casa, a través de l’ADEIT, la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València. Tot amb l’objectiu que els estudiants apliquen i complementen els coneixements adquirits en la seua formació acadèmica.
.